Sajtóban megjelent

Eredmények a lapokban

A SUBMARINE Búvármagazin VI. évfolyamának 2., április-májusi száma részletes, képes beszámolót közöl a VIII. Országos Búvárfotós Bajnokság fontosabb eredményeiről „A legjobb Kiss Gábor, a legerősebb: Előd László” címmel. A magazin címlapja Előd László: Alulról c. elsődíjas felvétele.
A Búvárinfó információs és hirdetési lap XI. évfolyamának 4. száma is beszámol a Búvárfotós OB fontosabb eredményeiről.

A VIII. Búvárfotós Bajnokság portfóliója

A Tengeri Só keretében megtartott eredményhirdető és díjátadó ünnepség után a divecenter.hu búvárportál közzétette a verseny eredményeit, valamint a 45 legszebb képéből álló portfólióját. Elérhetősége: http://www.divecenter.hu/Portfolio/fotos-bajnoksag-2005

Kiírás a búvármagazinban

A hazai búvármagazin, a Submarine VI. évfolyam 1. számának 62. oldalát szenteli teljes egészében a részletes pályázati kiírás közzétételének. Ugyanakkor ígéretet tesz a pályázat eredményeinek képes beszámolójára a következő számban.

A VIII. Országos Búvárfotós Bajnokság kiírása

Ezekben a napokban sorra jelenik meg a búvárfotós bajnokság kiírása az internetes portálokon, így a www.buvarinfo.hu, a www.divecenter.hu, a www.mbsz.hu, és a www.tengeriso.hu oldalain. Ezekről az oldalakról a nevezési lap is letölthető. A Búvárinfó hirdetési és információs lap januári száma nyomtatásban is közzéteszi a pályázati felhívás rövid kivonatát.

Eox