Sajtóban megjelent

XI. Búvárfotós Országos Bajnokság kiírása

A Magyar Búvár Szakszövetség és a Tengeri Só Alapítvány, a www.fotoklikk.hu fotográfiai archívum, képtár és szakmai közösségi portál támogatásával, megrendezi a XI. Búvárfotós Országos Bajnokságot. A részvétel online nevezés alapján, pályázati formában lehetséges az alábbi kategóriákban és feltételekkel.

A víz alatti fényképezés története

[www.fotovilag.hu] A Digitális Fotó Magazin 2005. szeptember megjelent magazin cikk a búvárfotózásról.

"Napjainkban már kicsiny digitális kompakt kameráinkhoz is vásárolhatunk víz alatti tokot, és segítségükkel lefényképezhetjük a kék mélység titkait. A mai technika fejlettségéhez több mint száztíz éven át vezetett az út."

Részletesen a világhálón

Teljes részletességgel esőként a www.divecenter.hu búvár portálon jelent meg a XI. Búvárfotós Országos Bajnokság pályázati kiírása, sőt a hozzá kapcsolódó gyakori kérdések és válaszok is. Ez a portál a hazai búvárélet legnépszerűbb világhálós oldala, ezért nagy az esély arra, hogy általa szinte minden aktív magyar búvárhoz eljut a verseny híre. A portálon e közlemények alatt, kapcsolódó írások segítségével, vissza lehet tekinteni korábbi három BOB részletes eredményeire és képeire is.

50. felmerülés

Felmerült a Submarine
A hazai nyomtatott búvár szaksajtó másik reprezentánsa, a SUBMARINE búvármagazin sem mulasztotta el hírt adni az eseményről. A magazin jubileumi, 50. számában egész oldalon tette közzé a pályázat képes felhívását.

Hír a Búvárinfóban

Az első sajtóhír a versenyről a BÚVÁRINFÓ ingyenes búvár információs és hirdetési lapban jelent meg:

Közös sajtófigyelés!

Kedves Látogató!
Ha böngészed a portált és olyan hírről van tudomásod, amit nem találtál meg nálunk, akkor segíts nekünk. Írd meg a hír elérhetőségét, hogy minél teljesebb legyen az online archívumunk. Köszönjük!
A portál szerkesztői

Eox