Sajtóban megjelent

Média megjelenések

Eddig legalább 24 különböző sajtótermék adott hírt a XII. BOB-ról, 2 nyomtatott és 22 világhálós. A rendező MBSZ portálja (buvar.hu), és a hivatalos médiatámogatók (divecenter.hu, buvarinfo.hu, fotoklikk.hu, submarine.hu) természetesen többször is foglalkoznak a versennyel, ahogy az események megkívánják, tehát a megjelenések száma két tucatnál sokkal több.

Felhívás a Digitális Fotó Magazinban

Megjelent a Digitális Fotó Magazin 2013. január-februári száma. Ez az egyetlen havonta megjelenő, fotózással professzionális szinten foglalkozó magazin, amely „Pályázatok” rovatában rövid, képes felhívást közöl a XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokságról.

BOB felhívás nyomtatásban

Megjelent a BÚVÁRINFÓ 2012. október-november-decemberi összevont száma. Ez a nagy múltú, ingyenes búvár információs és hirdetési lap XVIII. évfolyamának sorrendben 213. száma. A rendkívül gazdag hír és információs anyag között a 12. BOB beharangozóját is láthatjuk, olvashatjuk.

Megjelenés a világhálón

Elsőként a www.divecenter.hu búvár portálon jelent meg a XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokság előzetes pályázati felhívása. Ez a portál a hazai búvárélet legnépszerűbb világhálós oldala, ezért nagy az esély arra, hogy általa szinte minden aktív magyar búvárhoz eljut a verseny híre. A portálon e közlemények alatt, kapcsolódó írások segítségével, vissza lehet tekinteni korábbi három BOB részletes eredményeire és képeire is.

Eox